A 30 bestekreinigingsmachine

A 30 bestekreinigingsmachine

Merk: @liias
Model: A30 bestekreinigingsmachine
Beschikbaarheid: Op voorraad
€7.500,00

Een innovatieve oplossing

 

Nicem, al meer dan 75 jaar specialist in de oppervlaktebehandeling. ontwikkelde het hydromechanische 3-stappen-proces in één omloop: reinigt, spoelt en desinfecteert, droogt en polijst. Alle soorten bestekdelen, van theelepels tot soeplepels, kunnen probleemloos worden bewerkt. En dit bij een geringe personeelsbezetting en groots mogelijke energie- en compoundbesparing.

 

Als kleinste installatie, die dit proces toepast, is de A 30 met een reinigings- en droogcapaciteit van 600 bestekdelen per uur ook geschikt voor grote hoeveelheden vervuild bestek. Onze middelgrote en onze grootste installatie, die dit proces toepast, zijn de A90, en de A250  met een reinigings- en droogcapaciteit van 1200 resp. 2500 bestekdelen per uur.

 

 

het hydromechanische 3-stappen-proces (HDS-proces)

 

Eerste fase: Bestek reinigen

In het wascompartiment wordt het vervuilde bestek na intensieve voorreiniging in een vibrerende polijstchipsmassa mechanisch gereinigd. Het door Aliias geleverde spoelmiddel  lost de resterende vervuiling op die aansluitend met het spoelwater eenvoudig worden afgevoerd. A90 en A 250 is speciaal ontwikkeld voor het spoelen bij temperaturen onder de 40°C en veroorlooft daarmee een energiebesparende en milieuvriendelijke reiniging op kamertemperatuur. 

 

Tweede fase: Bestek schoonspoelen. 
Het gereinigde bestek, welke uit het wascompartiment komt, wordt nu automatisch naar de spoelinrichting overgebracht en daar met schoon water schoongespoeld. Het bestek is nu optisch helder en hygiënisch schoon.

 

Derde fase: Bestek poleren. 
Het nog natte bestek glijdt van de spoelinrichting naar de droger en loopt door een spiraalvormige trilbak, welke met verwarmd en ontkiemd drooggranulaat gevuld is. Het bestek dat volledig omgeven is door het droogmedium wordt gedroogd en gepoleerd. In de separeerzone wordt het bestek van het drooggranulaat gescheiden en valt in de reeds klaarstaande bestekkorf. Door de "hotspot"in de droger wordt het granulaat boven de 130°C verhit en daardoor kiemarm gehouden.

 

Uw voordelen in één oogopslag
• gering spoelmiddel- en waterverbruik door de mechanische reinigingswerking van de polijstchips. 

• gering stroomverbruik daar het water van het reinigingsproces niet boven de 40°C hoeft te worden verwarmd. 

• geringe reinigings- en onderhoudskosten door de zeer makkelijke toegankelijkheid van de machine en het zelfreinigende effect. 

• geringe personeelsbezetting door aanzienlijke tijdsbesparing daar het spoelen en drogen tesamen een eenheid vormen. 

• zeer hoog reinigingsvermogen en een grotere glans van het bestek door de inzet van speciale polijstchips. 


 

 

Profesionele bestekreinigingsmachine                    A30     600 stuks bestek per uur

             
onderhoudsvrije motor

handbediende separeerklep 

Sproeier op separeerdek

Stiften en kogels

Kiemvrij granulaat DIN-gecertificeerd

Franco huis geleverd

Polijsten van bestek mogelijk

Verwarming droger >70 graden celcius

Spoelmiddel gecertificeerd

Inhoud  : 25 KG drooggranulaat

Inhoud A30  25  kg 

compleet geleverd :