Subsidie en Energiebesparing

 

Energiebesparing

 

In onze fabrieken wordt continue gewerkt aan innovaties die energie besparen die u en het milieu ten goede komen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen - MVO

Mensen maken het verschil

Als leverancier van duurzame en functionele apparatuur voor vaatwassen, drogen, logistiek en orderpick, beschikt @lIias over alle benodigde specialistische kennis om relaties vakkundig te adviseren en altijd een oplossing op maat te bieden. Dit alles in overeenstemming met de nationale en internationale regelgeving. Bovendien willen we herkend worden als een bedrijf dat zorg voor haar klanten, het milieu en haar personeel hoog in het vaandel heeft.

In de bedrijven van @LIias wordt continue gewerkt aan innovaties die energie besparen en het milieu ten goede komen. Zo produceert de Ali group in cobinatie met de Quaron group een vaatwas systeem met en een biologische afbreekbaar wasmiddel in combinatie  vaatwas maciine met een zeer laag energieverbruik.

@LIias is hard op weg om wassen zonder water te benaderen. Wist u dat er een @LIias voorlader bestaat die slechts 1,5 liter water per wasbeurt verbruikt? Bovendien kan @LIias hedendaagse technieken toepassen op oudere modellen door middel van een water besparende aanpassing.

Echter, hoe innoverend de fabrieken ook zijn, mensen maken het verschil. Wij van @LIias adviseren onze klanten met energietips  waarmee zij in het dagelijkse gebruik water, energie en kosten kunnen besparen.

Kernpunten MVO van @LIias
- Co2nsequent: milieubeschermingsprogramma van @LIias
- duurzame productontwikkeling
- duurzame en energiezuinige apparatuur
- fabrieken zijn ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd

Energie investeringsaftrek EIA

De Energie-investeringsaftrek (EIA) is een fiscale regeling voor ondernemers, die investeren in energiebesparende bedrijfsmiddelen en de toepassing van duurzame energie. Met de EIA heeft u dubbel voordeel: lagere energiekosten en u betaalt minder inkomsten- of vennootschapsbelasting.

In principe komen voor deze regeling alle ondernemers, die in Nederland belastingplichtig zijn voor inkomsten- of vennootschapsbelasting, in aanmerking voor de EIA. Uiteraard moet men dan wel investeren in een bedrijfsmiddel dat aan bepaalde wettelijk vastgestelde energieprestatie-eisen voldoet. kijk hiervoor op  www.senternovem.nl