Glazenspoelers

Filters
Sorteren Merk
Type

Pagina 1 van 6

Efficiëntie en hygiëne: Alles wat je moet weten over glazenspoelers

Een glazenspoeler is een belangrijk hulpmiddel in de horeca en biedt verschillende voordelen ten opzichte van het handmatig wassen van glazen. Hieronder staan enkele voordelen van een glazenspoeler in de horeca:

Tijdbesparend: Een glazenspoeler is veel sneller dan handmatig wassen. Hierdoor bespaart u tijd en kunt u zich concentreren op andere belangrijke taken.

Consistentie: Een glazenspoeler biedt consistente resultaten. Elke keer worden de glazen op dezelfde manier gereinigd, wat resulteert in een uniform en professioneel resultaat.

Verbeterde hygiëne: Een glazenspoeler zorgt voor een betere hygiëne omdat het water op hoge temperaturen wordt gebruikt. Hierdoor worden bacteriën gedood en wordt de kans op besmetting verminderd.

Minder schade: Het handmatig wassen van glazen kan soms leiden tot schade, zoals krassen op het glas. Een glazenspoeler zorgt voor een zachte behandeling van de glazen, waardoor de kans op beschadiging vermindert.

Besparing op water: Een glazenspoeler gebruikt minder water dan handmatig wassen. Dit leidt tot een besparing op water en een verlaging van de waterrekening.

Minder personeel nodig: Het gebruik van een glazenspoeler vermindert de behoefte aan personeel dat glazen wast. Hierdoor kunt u uw personeel efficiënter inzetten en kosten besparen.